Mellanstadieverksamhet (Klubben)

Välkommen till ”Klubben”

Klubben är en öppen fritidsverksamhet som vänder sig till elever i årskurs 4-6.
Klubbens mål är att erbjuda en trygg miljö med verksamhet som är lockande för såväl flickor som pojkar. Vi har många aktiviteter inom verksamheten där barnen får träna på att visa hänsyn och respektera varandras olikheter samt att ta ansvar för sig själv och andra.

I våra lokaler ryms TV-rum, pysselrum, biljardrum och en lekhall.
Här spelar vi fotboll, badminton, bandy, pingis, brottas, dansar, bryter arm, biljard, leker lekar mm. Hit kan du också  komma om du vill måla, pyssla, spela spel, läsa eller bara umgås en stund.

Klubben drivs av Örbyskolan och ligger bredvid butiken Hemköp i Örby.

Blankett för att anmäla ditt barn till Klubbens verksamhet.

Mer om avgiftshantering, Klubben.

Blankett för att säga upp ditt barn från Klubbens verksamhet.

Klubben är en öppen verksamhet viket betyder att barnen kommer överens med sina föräldrar om vilka dagar som barnet skall vara på Klubben och vilka tider som gäller för dem.

Verksamheten öppnar klockan 9 på lovdagar och studiedagar. Elever som har behov av tillsyn före det är välkomna till Galaxen (hus E).