Skolwebben

Örbyskolan har öppnat Skolwebben för elever och vårdnadshavare. Här kan du anmäla elevens frånvaro, ta del av det skriftliga omdömet som respektive pedagog gör för varje ämne och elev samt se den individuella utvecklingsplanen (IUP) som elev, vårdnadshavare och pedagog formulerar tillsammans under utvecklingssamtalet.

Vi arbetar kontinuerligt för att fylla Skolwebben med intressant material som ska vara till nytta för både elever, vårdnadshavare och pedagoger. Vi vill särskilt tipsa om Nationalencyklopedin, NE och andra länkar som kan vara till hjälp i skolarbetet.

Många klasser lägger ut sitt hembrev, läxor och annat via Skolwebben. Om du inte redan har loggat in rekommenderar vi att du gör det.

Användarhandledning hittar du längre ned på sidan till höger under relaterade dokument och relaterade länkar.