Rektorsbrev juni 2021

Information om avslut/ uppstart samt tack för detta läsår!

Hej på er alla!

Nu är det bara några dagar kvar av läsåret 2020/2021, jisses vad fort tiden har gått! Jag hoppas att ni liksom jag lärt er en massa nytt om väldigt mycket samt fått med er en massa roliga minnen att blicka tillbaka på.

Inför själva avslutningsdagen nu på fredag den 11/6 har jag lite information att ge. Den dagen börjar eleverna i åk 1-9 kl. 08.00 och eleverna i förskoleklass kl. 08.30 i sina hemklassrum. Föräldrar och andra anhöriga är tyvärr inte heller i år välkomna, ens till eller strax utanför skolgården, för att delta i någon avslutningsceremoni. Vi måste hålla i och ut så att viruset inte får fart igen, det är bara sommaren som nu ska få det, som Ida sjunger om i sin visa. Stort tack för visad hänsyn på förhand!

Inför nästa läsår tänker jag att det är bra att vara ute i god tid med tider, så jag meddelar redan nu skolstart, terminstider och lovdagar. Lovdagar och terminstider hittar ni här på webbplatsens startsida. Skolstarten är onsdagen den 18 augusti kl.09.00. Eleverna samlas då i sina respektive hemklassrum. Eftersom alla barn och ungdomar inte kommer att ha hunnit vaccineras då, så kommer vi inte att få ha en gemensam samling tyvärr. Vi siktar på skolavslutningen i juni 2022 i det avseendet. Tack alla för era fina insatser och det goda samarbetet läsåret 2020/2021. Nu tar vi sommarlov och vilar upp oss till nästa spännande och förhoppningsvis mindre virusdrabbade läsår. De elever som lämnar oss och börjar på gymnasiet i höst önskar vi all lycka och välgång, det kommer att gå bra. En skön sommar önskar jag er alla!

Vänliga och varma hälsningar

Christina Larsson, Rektor Örbyskolan