Organisation

Skolans ledning består av rektor Christina Tyrefors som har det övergripande ansvaret för hela verksamheten samt fyra biträdande rektorer och en biträdande enhetschef.

Biträdande rektor Virpi Rendahl har ett delegerat ansvar för förskoleklassen och åk 1–3. Biträdande rektor Monica Lundin har ett delegerat ansvar för fritidshemmet. Biträdande rektor Ellinor Netz har ett delegerat ansvar för 4–6 och fritidsklubben. Charlotta Collin Söderqvist har ett delegerat ansvar för åk 7–9 samt IT-utvecklingen på skolan. Biträdande enhetschef Gunni Karlsson har ett delegerat ansvar för serviceteamet samt lokal- och fastighetsfrågor.

Vi har arbetslag som är uppdelade på förskoleklass, fritidshem, åk 1–3, åk 4–6, åk 7–9 samt serviceteamet.

För elever med behov av särskilt stöd har vi Lärstudion, som är en paraplyorganisation för allt pedagogiskt elevstöd.